Volkswagen Transporter T6 (2015 – 2017) OPS Parkeersensoren (A)

Volkswagen Transporter T6 (2015 – 2017) OPS Parkeersensoren (A)

Originele Volkswagen Transporter OPS voor de achterkant. Dit is exact dezelfde set als af fabriek, ook de sensoren zullen net als af fabriek verzonken in de bumper gemonteerd worden.

Let op: Dit zijn originele af fabriek sensoren, geen achteraf accessoires die aangemerkt zijn als origineel.

De set die wij aanbieden zijn de sets die in de fabriek gebruikt worden bij het plaatsen van de sensoren. Voordelen hiervan is dat u exact dezelfde set krijgt, zelfde kwaliteit en volledig door een dealer computer aan te spreken. De auto zal daarom geen storing genereren bij een onderhoudsbeurt, dit komt vaak voor bij andere sets die elders aangeboden worden. Er zijn vele sets op de markt die onterecht als origineel worden bestempeld.

De parkeerhulp schakelt automatisch in als u de auto in zijn achteruit zet. Op de navigatie of radio scherm van uw Volkswagen Transporter krijgt u een afbeelding van uw auto te zien, naarmate u een obstakel nadert wordt de afstand van de obstakel exact in de juiste hoek weergegeven. Uiteraard wordt u ook akoestisch geïnformeerd, tijdens het inparkeren geven de sensoren met behulp van een oplopend geluidssignaal de aanwezigheid van obstakels aan. Deze geluidswaarschuwing wordt heviger naarmate u het obstakel nadert.

Enkele eigenschappen:
– Origineel Volkswagen sensoren, deze zitten verzonken in de bumper.
– Sensoren zijn in de kleur van de auto.
– Optische weergave op originele radio of navigatiesysteem.
– Demping van radio bij inschakelen.
– Akoestische geluidssignaal.

In welke auto’s past het:
– Volkswagen Transporter (2015 – 2017)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volkswagen Transporter T6 (2015 – 2017) OPS Parkeersensoren (A)” te beoordelen