CarTronic is de VAG specialist.

CarTronic is een bedrijf gespecialiseerd in het achteraf monteren van originele fabrieksopties voor de merken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. In de jaren hebben wij een goede naam opgebouwd waardoor een grootste deel van ons klantenbestand bestaat uit Audi, Volkswagen, Seat en Skoda dealers.

Het inbouwen wordt gedaan in onze ruime werkplaats voorzien van diverse diagnose apparatuur op dealer niveau.  CarTronic heeft al ruim 14 jaar ervaring met de meeste modellen van de VAG groep. Omdat wij alleen auto’s uit de VAG groep doen weten wij van elk model vrijwel elk detail. Wij kunnen bijna alle fabrieksopties achteraf monteren in uw auto.

Net als de grote Volkswagen en Audi dealers hebben wij toegang tot een online database waarin elk detail van een model beschreven wordt. Naast de database hebben wij online verbinding met de fabriek zodat we alle programmeren en coderingen online kunnen uitvoeren. Hierdoor zal de auto de geïnstalleerde accessoires niet als vreemd aanmerken en correct functioneren.

Wij beschikken over een volledig uitlijn set voor het kalibreren van Adaptieve cruisecontrol, lane assist en night vision