Over ons

Over Ons

over_ons1

CarTronic is de VAG specialist in originele af fabriek opties.

CarTronic is een bedrijf gespecialiseerd in het achteraf monteren van originele fabrieksopties voor de merken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. In de jaren hebben wij een goede naam opgebouwd waardoor een grootste deel van ons klantenbestand bestaat uit Audi, Volkswagen, Seat en Skoda dealers.

Wat zeggen klanten over ons:

Verleden week bij CarTronic geweest om in mijn nieuwe Audi A4 parkeer sensoren en camera in te laten bouwen. Was eerst bij de dealer geweest en die konden dit niet inbouwen zoals bij de fabrieksaf sensoren en camera. Ik kwam echter via een werknemer van de audi bij CarTronic terecht. De dealer geloofde niet dat die achteraf er in was gebouwd. En de prijs die CarTronic rekende daar kan je bij niemand voor te recht. Klik hier voor meer reviews.

Het inbouwen wordt gedaan in onze ruime werkplaats voorzien van diverse diagnose apparatuur. Voor de meeste modellen zijn de producten uit voorraad leverbaar, hierdoor kunnen wij direct leveren en de inbouwafspraken dichtbij houden. CarTronic heeft al ruim 11 jaar ervaring met de meeste modellen van de VAG groep. Omdat wij alleen auto’s uit de VAG groep doen weten wij van elk model vrijwel elk detail. Wij kunnen bijna alle fabrieksopties achteraf monteren in uw auto. Voor vele modellen kunnen wij fabrieksopties installeren die vanaf af-fabriek niet mogelijk zijn. Of het nu gaat om een Volkswagen Polo of een Audi S8, geen model is moeilijk voor ons. Net als de grote Volkswagen en Audi dealers hebben wij toegang tot een database waarin elk detail van een model beschreven wordt. Naast de database gebruiken wij ook diagnose apparatuur zodat wij de geïnstalleerde accessoires  kunnen aanmelden aan de auto, hierdoor zal de auto de geïnstalleerde accessoires niet als vreemd aanmerken en correct functioneren. Door het gebruik van eigen diagnose apparatuur en software database kunnen wij geheel zelfstandig werken en zijn wij niet afhankelijk van derden. Wij gebruiken alleen originele onderdelen waardoor uw geen problemen zult hebben met de eventuele fabrieksgarantie van de auto.  

Waarom voor ons kiezen?

Omdat wij alleen auto’s uit de VAG groep doen weten wij van elk model vrijwel elk detail. Wij kunnen bijna alle fabrieksopties achteraf monteren in uw auto. Voor vele modellen kunnen wij zelfs fabrieksopties installeren die vanaf af-fabriek niet eens mogelijk zijn. Of het nu gaat om een Volkswagen UP of een Audi S8, geen model is moeilijk voor ons.
Net als de grote Volkswagen en Audi dealers hebben wij toegang tot een database waarin elk detail van een model beschreven wordt. Naast de database gebruiken wij ook diagnose apparatuur zodat wij de geïnstalleerde accessoires aan kunnen melden aan de auto, hierdoor zal de auto de geïnstalleerde accessoires niet als vreemd aanmerken en correct functioneren. Door het gebruik van eigen diagnoase apparatuur en software database kunnen wij geheel zelfstandig werken en zijn wij niet afhankelijk van derden.
Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen waardoor uw geen problemen zult hebben met de eventuele fabrieksgarantie van de auto.
Wij hanteren korte inbouw afspraken en kunnen de meeste producten uit voorraad leveren, voor spoedgevallen kunt u  dezelfde dag nog terecht.
Indien u een leen auto wenst dan kan dit eenvoudig voor u geregeld worden, de leenauto zal voor u klaar staan wanneer u de auto komt brengen.
Het inbouwen wordt gedaan in onze ruime werkplaats voorzien van diverse diagnose apparatuur. De werkplaats bied plaats voor 10 auto’s en is geheel voorzien van tapijt. Uw auto zal er dus comfortabel en warm bij staan.

Onze diensten

Online producten bestellen

Via ons webshop kunt u online producten bestellen. Omdat wij rechtstreeks leveren, wordt de tussenhandel uitgeschakeld. Bovendien hebben wij door het ontbreken van een showroom en daarbij behorend verkooppersoneel nauwelijks overhead. Door deze combinatie kunnen wij onze producten leveren tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u vragen over een product of wilt u worden geadviseerd bij de aankoop van een bepaald artikel? Twijfel dan niet om ons een email te sturen. We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een deskundig advies.

Vakkundig Inbouw service.

Voor de meeste auto’s uit de VAG groep kunnen wij vrijwel alle fabrieksopties achteraf inbouwen. Dit kan een simpel origineel bluetooth carkit zijn of een complexe Audi MMI systeem. Alle producten uit de webshop en vele andere producten kunnen wij in ons ruime werkplaats inbouwen. De inbouw verzorgen wij voor auto dealers en voor de particulier. Wilt u graag de inbouwkosten weten van een bepaald product, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Snelle reparatie service.

Voor diverse reparties zoals bijvoorbeeld aan navigatiesystemen, telefoonmodules en parkeerhulp systemen kunt u bij ons terecht. Omdat wij veel ervaring hierin hebben kunnen wij meestal snel het probleem verhelpen zodat de kosten beperkt blijven. Voor reparaties aan de Columbus en RNS 510 systemen bent u bij ons aan het juiste adres, de bekende problemen zoals firmware update fout, defecte scherm, beschadigden frontje, niet opstarten is voor ons geen probleem. Ook als u een probleem heeft met uw Audi MMI systeem kunnen wij u helpen, veel voorkomende probleem is dat de MMI systeem op de Audi logo blijft hangen en niet verder wilt starten.