Vanaf nu leverbaar inclusief certificaat voor de verzekering, een origineel af fabriek alarm systeem. Wanneer u van de verzekering een alarm nodig heeft op uw nieuwe of gebruikte auto, dan hebben wij goed nieuws voor u. Wij kunnen (misschien zelfs als enige in Nederland) de originele af fabriek alarm achteraf monteren inclusief certificaat voor de verzekering.

Wat is de grootste verschil met wat de dealer of andere inbouwstations aanbieden:

Vanaf januari 2015 is een nieuwe regel gekomen dat wanneer het geen origineel alarm systeem betreft(bijvoorbeeld defa of cobra) je een extra autorisatie moet inbouwen en deze moet gedeactiveerd worden met een extra handzender of drivecard. Een voorbeeld als u een defa alarm zou inbouwen, u loopt naar uw auto toe en opent de auto met uw eigen sleutel of voor auto’s zonder sleutel opent u de deur. U moet binnen 15 seconden met een extra handzender de alarm uitschakelen, dit is in praktijk vaak lastig en wordt vaak vergeten en het alarm zal afgaan.

Met een origineel af fabriek alarm hoeft er geen extra autorisatie plaats te vinden en kunt u de auto bedienen precies zoals u dat nu doet. Auto op slot, is alarm aan, ontgrendelt u de auto dan schakelt het alarm automatisch uit.

Overige voordelen:

  • Geen losse ledje op uw raam of dashboard geplakt, origineel alarm gebruikt de originele deur ledje.
  • Originele uit het zicht ingebouwde interieur sensors.
  • Geen vals meldingen.
  • Piep bij aan en uitzetten van de alarm ( u kunt dit zelf op uw radio scherm in of uitschakelen)

Wij kunnen deze alarm op bijna alle modellen van Audi, Seat, Skoda en Volkswagen inbouwen, ook voor de nieuwe 2019 modellen.