De oplossing tegen autodiefstal

Helaas vinden ook dieven auto’s uit de VAG groep mooi, zoals u vaak leest zijn de Audi en Vw modellen populaire modellen bij de dievengilde. Op dit moment krijgen dieven de auto open binnen enkele seconden zonder braakschade, ze openen en starten de auto met gemak.

Voor modellen die voorzien zijn keyless entry is het meenemen van de auto een makkie, dieven gebruiken twee elektronische kastjes waardoor communicatie tussen de auto en de sleutel over een veel grotere afstand mogelijk word gemaakt. Dus die keyless-sleutel die veilig binnen huis ligt, lijkt voor de auto ineens nabij waarbij openen en starten mogelijk is.

We hebben al vele oplossingen gezien, maar allemaal hadden ze nadelen zoals extra kastjes, het steeds moeten bewegen van de sleutel, transponders of verborgen schakelaars. Wij denken de ultieme oplossing gevonden te hebben die we geïnstalleerd hebben in ons eigen Audi, een demonstratie is vooraf mogelijk. Een klein chip ter grote van een euro wordt geïnstalleerd en weggewerkt, geen enkele kabels worden geknipt voor onderbrekingen waardoor de dief de chip niet kan vinden.

Na de installatie kunt u eenvoudig een code kiezen bestaande uit 1 tot 15 knoppen in de auto voordat de auto vrijgegeven wordt, dit kan bijvoorbeeld de knoppen volume up, volume down en telefoonknop zijn. Wanneer u de auto instapt moet u deze pincode handeling drukken alvorens de auto gestart kan worden. Dus zonder de juiste volgorde knoppencombinatie kunt u de auto zelfs niet met uw eigen sleutel starten.

Discover Pro navigatiesyteem voor Golf 7 en Passat B8

Het is mogelijk om voor alle Golf 7 modellen en Passat B8 modellen een origineel Discover Pro navigatiesysteem in te bouwen. Geheel als af fabriek.

Adaptieve cruisecontrol en Lane assist kalibreren.

Vanaf nu ook calibratie van bestuurdershulp systemen zoals Adaptieve cruisecontrol, lane assist en night vision. Rijhulpsystemen bestaan uit camera’s en radar welke achter bijv. bumper en voorruit zijn gemonteerd. Cartronic heeft een van de weinige een volledig Officiële VW/Audi Uitlijn en calibratie brug, zelfs alleen een aantal grote vw/audi dealers hebben deze apparatuur. Heeft u een […]

Online verbinding met Fabriek

Vanaf heden hebben we net als de dealer een beveiligde Online verbinding met VW en Audi Duitsland.

We zijn erg blij met deze verbinding, deze verbinding geeft ons de complete vrijheid om zelf alle modules van de auto online te programmeren. Denk hierbij aan nieuwe sleutels inleren, nieuwe teller monteren, software en navigatie updates, component lock verwijderen, online coderen en nog veel meer.

Dus vanaf heden werken we op dezelfde dealer niveau met betrekking tot uitlezen en programmeren.

We hebben online verbinding met de fabriek voor de merken, Audi, Volkswagen, Seat en Skoda.

Audi Q7 origineel Camera leverbaar

Vanaf heden is voor de nieuwe Q7 een achteruitrijd camera leverbaar met meesturende beeldlijnen leverbaar.

 

 

Mail verloren tijdens onze zomervakantie

Helaas zijn vele mails verloren gegaan tijdens onze vakantie. Heeft u een mail gestuurd maar nog geen reactie, graag vragen we deze opnieuw te versturen.

 

 

 

Audi A4 2016 Parkeersensoren

Vanaf nu in te bouwen originele Audi Parkeersensoren (APS) voor de nieuwste A4.

Heeft u alleen achter, dan kunnen we deze ook voor monteren, na de inbouw krijgt u zowel de voorkant als de achterkant optisch weergegeven op uw MMI scherm.

Parkeersensoren worden geheel als origineel geplaatst, dus verzonken en in kleur gespoten sensoren.