Telefoonlijn instabiel.

Na meerdere klachten dat we telefonisch slecht bereikbaar zijn en dat de verbinding uitvalt. Zijn we erachter dat onze internet verbinding waar onze ip telefoons op draaien de oorzaak is van een onstabiele verbinding. Deze verbreekt sporadisch de verbinding.

Makkelijkst op dit moment is een whatsapp te sturen naar 0703839836.

Modellen die niet op de website staan.

We krijgen vaak de vraag dat bepaalde model auto niet op de website staat. Helaas lopen we behoorlijk achter met alle modellen te vermelden.

We kunnen bij alle modellen van Volkswagen, Seat, Skoda en Audi af fabriek opties achteraf inbouwen, zelfs bij de 2022 modellen.

High camera in Seat Ibiza

Getest en gemonteerd op nieuwe Seat Ibiza. Origineel camera met meesturende lijnen.

VW Golf 8 grill met Led montage

Audi Q4 camera en PDC inbouw

Ook voor de nieuwe Q4 etron kunnen we een origineel camera en Parkeersensoren voor monteren.

Volkswagen GTE 12V batterij error

Ook voor GTE modellen met een 12V batterij error hebben we een oplossing

Batterij 48 volt golf 8 storing

Heeft u een golf 8 met 48v storing. Wij kunnen dit verhelpen.

Dit geldt ook voor de Seat Leon en nieuwe A3

Mail berichten in SPAM BOX

Helaas komen ons email berichten in de SPAM box van uw provider terecht, dan lijkt het alsof wij geen mail terug sturen wat wel het geval is.

We hebben dan vanaf vandaag een automatische reply ingesteld, wanneer u een mail stuurt ontvangt u binnen aantal minuten een ontvangst bericht. Ontvangt u deze niet, dan zit ons mail in uw spam box en moet u markeren als “geen spam”.

Wanneer u nog steeds aan het wachten bent op een antwoord van ons, graag vragen wij u om nogmaals uw bericht te versturen.

Onze excuses voor het ongemak.

Waterlekkage achterbak VW Golf 7

Heeft u in de achterbak last van waterlekkage. Dit komt bij de golf 7 erg veel voor en kan makkelijk verholpen worden.

Aan de rechter en linker kant in de buurt van

de achterlichten zit een ventilatierooster. Door zure regen verweerd de schuim pakking waardoor er water doorheen komt.

Dit is eenvoudig zelf op te lossen door nieuwe ventilatierooster te bestellen en deze erop te klikken. En als je toch bezig bent, gewoon beide kanten vervangen.

De oplossing tegen autodiefstal

De ultieme beveiliging voor uw auto, we hebben al vele oplossingen gezien, maar allemaal hadden ze nadelen zoals extra kastjes,, transponders of verborgen schakelaars. Wij denken de ultieme oplossing gevonden te hebben, een klein chip ter grote van een euro wordt geïnstalleerd en weggewerkt, de chip is niet te traceren door welk apparatuur dan ook.

Na de installatie kunt u eenvoudig een code selecteren, dit kan bijvoorbeeld de knoppen volume up, volume down en telefoonknop zijn. Wanneer u de auto instapt moet u deze pincode invoeren alvorens de auto gestart kan worden. Dus zonder de juiste knoppencombinatie kunt u de auto zelfs niet met uw eigen sleutel starten.