Beveilig uw auto tegen diefstal

Helaas zijn de auto’s uit de VAG Groep erg populair bij de dievengilde. De onderdelen hiervan zijn erg gewild of de auto wordt geheel verkocht. Vele modellen zijn in een paar seconden te stelen zonder braakschade.

De Audi A4, A5 en Q5 zijn het eenvoudigst te stelen, op diverse youtube filmpjes kunt u zien dat deze auto’s in 7 seconden meegenomen kan worden. Andere populaire auto’s bij de dievengilde zijn de Polo en Golf modellen, niet alleen de snellere versies maar ook de langzamere modellen zoals de bluemotion.

De meeste auto’s die hierboven genoemd zijn hebben meestal een alarm systeem, je zou denken dat je hiermee veilig bent. Helaas zijn deze systemen eenvoudig uit te schakelen door apparatuur die in omloop is. Daarom hebben wij vanaf nu een mooie oplossing die geheel standalone buiten de computer netwerk (canbus) werkt. Deze is niet door de dievengilde over de canbus uit te schakelen . Omdat wij erg veel ervaring hebben in VAG auto’s gebruiken wij onderbrekingen die niet standaard beschreven worden in schema’s, ook de locatie van de module wordt ingebouwd op een niet standaard plek, hierdoor wordt het voor de dief bijna onmogelijk gemaakt om de onderbreking ongedaan te maken. 

De set is Kiwa/SCM goedgekeurd en wordt geleverd met certificaat voor de verzekering. 

Hoe werkt het:

De set is erg gebruiksvriendelijk en vereist geen extra handelingen, enige voorwaarde is dat u de card bij u moet hebben.De blokkering schakelt automatisch in als de card +/- 3 meter verwijderd is van de voertuig. De blokkering wordt weer vrijgegeven indien de Card weer in dit bereik terug komt en het Contact AAN gezet wordt.

Mocht u de card kwijt raken bijvoorbeeld op vakantie, dan kunt u d.m.v. een unieke code die bijgeleverd wordt de startblokkering uitschakelen. Er worden twee cards bijgeleverd.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *